top of page
People Walking_edited.png

Vi hjälper er med headhunting & rekrytering

IMG_0012_edited.jpg

Vi vill jobba med kunder som, precis som vi, brinner för utveckling och hållbarhet där vi med vår kompetens och erfarenhet kan bidra till att ni når nya höjder i er verksamhet.

 

Vi har erfarenhet av att jobba med allt från start-ups och småbolag till större organisationer med tusentals anställda. För mindre bolag agerar vi ofta rådgivare och experter, medan vi förstår att man hos storbolag ofta jobbar i internationella miljöer i komplexa strukturer. Därför anpassar vi självklart vårt arbetssätt efter vem vi jobbar med och hjälper våra kunder på det sätt som behövs.

Ett par referenser 

Klarna.png
Corzia.png
Logga Ving_edited.png
Betsson.png
Invidi.png
Net Insight.png
Qliro 2.png
Paf.png
IMG_0012_edited.jpg

Varför Pinetree?

  • Vi har frångått de traditionella rekryteringsteknikerna och arbetar med att kombinera tekniska lösningar med personlig kontakt.

  • Vi arbetar standardiserat med stora mängder data vilket resulterar i ett effektivt rekryteringsarbete i att hitta kvalitativa kandidater.

  • Vår styrka ligger i att aldrig frångå det personliga och att vara lyhörda

  • Vi vårdar ert varumärke med respekt och ser till att det når ut till rätt kandidater.

High five

Agilt
Skräddarsytt
Effektivt

Rekrytering är ett hantverk, i alla fall om ni frågar oss. Ett hantverk som kräver förnyelse, lyhördhet och en fingertoppkänsla för att attrahera och rekrytera rätt kompetens. Just därför har vi inte linjära processer, satta strukturer och lutar oss tillbaka på "hur vi alltid gjort". Vårt arbete tar avstamp utifrån våra kunders specifika behov, därefter sätter vi tillsammans upp en process och upplägg utifrån rekommendation och behov. Inte mer komplicerat än så. Agilt, skräddarsytt och effektivt när det är som bäst.

Vi gillar våra kunder.
Och dom gillar oss!

Vi upplever att Pinetree är en av få partners som har förmågan att förstå vad vi söker efter när vi rekryterar, både vad gäller teknisk förmåga och sociala egenskaper hos potentiella kandidater. Det gör att de individer som vi träffar nästan alltid är relevanta för den position som vi vill fylla, vilket sparar mycket tid för både våra chefer och utvecklare. Vi upplever också att Pinetree i sin dialog med kandidaterna är goda representanter för Net Insight och lämnar ett positivt intryck både hos de personer som går vidare i anställningsprocesserna och de som inte gör det.
Mats Herolf, Head of R&D Media Networks, Net Insight

You're always easy to reach and keep us updated in the process. Thanks to your vast network of talents you've helped us find the most hard-to-reach candidates
/ Henry - International fintech company 

Det jag uppskattar med samarbetet med Pinetree är att de hittar de utvecklare jag behöver. Kan låta självklart, men de lyssnar på mina kriterier och kommer med matchande kandidater som håller hög kvalité. Det särskiljer dem från andra bolag som oavsett vad de utger sig för att göra jobbar med trolling när de tar fram kandidater. Det här sparar tid både för mig och mina utvecklare och framförallt ger det oss duktiga kollegor.
Niklas, Paf

bottom of page