top of page

Vad behöver ni?

Rekrytering

Tillsammans med vår partner så finns vi tillgängliga för stöttning i HR-relaterade frågor så som Avtal och mallar, förhandlingar, arbetsrätt, arbetsmiljö, HR-processer och rutiner. 

Informind-2_edited_edited.jpg

Karriär

Söker du ny utmaning, arbete eller inte riktigt vet vad du vill göra här näst? Kika på vår karriärsida eller skicka in en spontanansökan så bokar vi ett möte.

Konsulter

Behöver ni skala upp er IT-avdelning NU? Vi bistår med ett team av seniora IT-genier i Arizons produkt Software Development as a Service. 

Easy HR 

Tillsammans med vår partner så finns vi tillgängliga för stöttning i HR-relaterade frågor om Avtal och mallar, förhandlingar, arbetsrätt, arbetsmiljö, HR-processer och rutiner. 

Pinetree-9573.jpg

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Men ni bestämmer hur mycket eller hur lite hjälp ni behöver. 
Oavsett om ni bara behöver hjälp med att annonsera ut er lediga tjänst eller med hela rekryteringsprocessen så finns vi här för att hjälpa er. Vår branscherfarenhet och breda kompetens gör att vi kan skräddarsy rätt lösning för just ert rekryteringsbehov.

Vi skräddarsyr ett upplägg efter ert behov och skapar tillsammans den lösning som passar er verksamhet och behov bäst. Vi kan ta hela ansvaret från ax till limpa - eller göra resan tillsammans med er, allt efter era preferenser. 

Vår styrka ligger i att vi aldrig frångår vikten av det personliga och att vara lyhörda. Det gäller både för våra kunder och kandidater. 

Eco-Friendly Design

24/7 Support

Multilingual 
Functionality

Advanced Tech

Varför Pinetree?

bottom of page