top of page
Pinetree-9077.jpg

Vi hjälper er med headhunting & rekrytering

Våra affärsområden

Pinetree-9059_edited.jpg

IT
& Utveckling

Pinetree-9460_edited.jpg

Chefer
& Specialister

Female Industrial Engineer_edited.jpg

Industri
& Energi

Informind-14_edited.jpg

Ekonomi/Juridik
& Manegement

IMG_0012_edited.jpg

Rekrytering är ett hantverk - våra processer likaså

Vi betraktar rekrytering som ett hantverk och skräddarsyr våra processer för att passa era specifika behov. Våra processer är utformade för att inte bara vara effektiva utan också för att generera konkreta och hållbara resultat. Vi är stolta över att inte bara uppfylla förväntningarna utan överträffa dem.
 
Vi har erfarenhet av att jobba med allt från start-ups och småbolag till större organisationer med tusentals anställda. För mindre bolag agerar vi ofta rådgivare och experter, medan vi förstår att man hos storbolag ofta jobbar i internationella miljöer i komplexa strukturer. 

Specialister på långsiktiga relationer - utan geografisk begränsning

Vårt nätverk  sträcker sig över hela landet och vår framgång ligger inte bara i vår förmåga att matcha rätt kandidat med rätt företag, utan också i engagemanget för att skapa hållbara partnerskap som sträcker sig bortom en enstaka rekryteringsprocess. 

Detta nätverk är inte bara kvantitativt stort utan också kvalitativt starkt, med noggrant utvalda företag och högpresterande kandidater som utgör dess kärna. Genom att täcka olika branscher och sektorer har vi skapat ett resursfullt ekosystem som ger en unik fördel när det gäller att förstå och möta olika företags behov.

Pinetree-9508.jpg

Ett par referenser 

Klarna.png
Corzia.png
Logga Ving_edited.png
Betsson.png
Invidi.png
Net Insight.png
Qliro 2.png
Paf.png

Vi gillar våra kunder.
Och dom gillar oss!

Vi upplever att Pinetree är en av få partners som har förmågan att förstå vad vi söker efter när vi rekryterar, både vad gäller teknisk förmåga och sociala egenskaper hos potentiella kandidater. Det gör att de individer som vi träffar nästan alltid är relevanta för den position som vi vill fylla, vilket sparar mycket tid för både våra chefer och utvecklare. Vi upplever också att Pinetree i sin dialog med kandidaterna är goda representanter för Net Insight och lämnar ett positivt intryck både hos de personer som går vidare i anställningsprocesserna och de som inte gör det.
Mats Herolf, Head of R&D Media Networks, Net Insight

You're always easy to reach and keep us updated in the process. Thanks to your vast network of talents you've helped us find the most hard-to-reach candidates
/ Henry - International fintech company 

Det jag uppskattar med samarbetet med Pinetree är att de hittar de utvecklare jag behöver. Kan låta självklart, men de lyssnar på mina kriterier och kommer med matchande kandidater som håller hög kvalité. Det särskiljer dem från andra bolag som oavsett vad de utger sig för att göra jobbar med trolling när de tar fram kandidater. Det här sparar tid både för mig och mina utvecklare och framförallt ger det oss duktiga kollegor.
Niklas, Paf

bottom of page