top of page
IMG_0105.CR2

Vad är viktigast för dig  i valet av arbetsgivare? 

Inom IT är valmöjligheterna för dig som jobbsökande enorma vilket kan kännas överväldigande. Vi har fokus på dig som kandidat och vill veta vad du tycker om och prioriterar på din arbetsplats, vad du motiveras av och vad du kanske saknar idag. Med svar på dessa frågor hjälper vi dig att hitta rätt roll och företag för just dig. 

I kontakt med oss

Samtal med rekryterare

Vid ett första samtal med oss så pratar vi om din nuvarande jobbsituation, dina erfarenheter med fokus på vad som är viktigt för dig framåt. Oavsett vart du är i livet just nu kan detta samtal hjälpa dig att konkretisera vilken riktning du vill gå mot, nu eller i framtiden - vart det leder sedan tar vi som ett nästa steg. 

Personligt anpassad plan

Vi jobbar långsiktigt tillsammans med våra kunder, därför matchar vi dig med befintliga uppdrag eller formar en helt ny roll utifrån dina preferenser. 
Vi lägger upp en plan utifrån vårat första samtal med dig och vägleder dig i eventuella processer med våra kunder. 

Coaching

Vi har lång erfarenhet och förståelse för branschen, därför agerar vi som din agent och guidar dig till rätt väg framåt utifrån dina önskemål. Ibland innebär det att vara ett bollplank för dig som är i process, ibland hjälp att skriva ett CV för dig som vill börja söka jobb och ibland behövs en push i rätt riktning.  

Klicka här för att komma till vår kandidatsida

Senior Software Engineer, C++

I wanted to take a moment to thank you for your invaluable support throughout the recruitment process for the suggested position. Your professionalism, guidance, and timely communication have been greatly appreciated.
bottom of page