top of page
Copy of IMG_9904_edited.jpg

Våra tjänster 

Informind-6.jpg

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr ett paket efter ert behov och skapar tillsammans den lösning som passar er verksamhet och behov bäst. Vi kan ta hela ansvaret från ax till limpa - eller göra resan tillsammans med er, allt efter era preferenser. 

Vår styrka ligger i att vi aldrig frångår vikten av det personliga och att vara lyhörda. Det gäller både för våra partners/kunder och kandidater. 

Vad passar er? 

1

Sourcing as a Service

Sourcing as a Service är Pinetree:s sourcing-tjänst som erbjuder en tid- och kostnadseffektiv rekryteringslösning där vi kombinerar kvantitet (research och sourcing av en stor mängd kandidater) med en dedikerad projektledare/rekryterare. 

2

Recruitment As a Service

Vårt RaaS-upplägg är det mest använda av våra kunder. Denna tjänst är heltäckande och erbjuder ett team av rekryterare och researchers som bearbetar stora kvantiteter av kandidater som vi ansvarar för hela processen igenom.

3

En skräddarsydd lösning

Vi är flexibla och anpassar oss efter er unika organisation och behov, vi skräddarsyr därför en lösning som passar bäst för situationen. Ta kontakt med oss så ser vi tillammans över vilka delar ni behöver vår expertis för och hur vi kan bistå med våra tjänster på bästa sätt. 

Nyfiken på hur vår process ser ut? 
 

Vår process bild_edited.jpg
Copy of IMG_9577 (1)_edited.jpg
"We have used Pinetree's "Recruiting-as-a-Service" solution with exceptional results. Pinetree is extremely good at finding and attracting some of the best candidates. In addition to delivering many candidates of the highest quality, they are also dedicated, personal and with the highest demands on their delivery. "

Markus Adenfelt, President of engineering at INVIDI Technologies

bottom of page